Ναύπλιο, υπέροχες στιγμές και διασκέδαση στην πόλη

Αποφασίσατε ότι το Ναύπλιο θα είναι ο επόμενος προορισμός σας, χαλαρώστε και απολαύστε. Tο Savor Nafplio έχει μια σειρά από ιδέες για εσάς. Μην χάσετε τις εμπειρίες που λατρεύουμε όταν ταξιδεύουμε στο εξωτερικό.

 

Μάθημα Μαγειρικής στο Ναύπλιο

Εξερευνάτε κάθε προορισμό ανακαλύπτοντας τις γεύσεις του. Γνωρίστε νέες γεύσεις μέσα από μία μοναδική εμπειρία ενός μαθήματος μαγειρικής. Επαγγελματίας chef ετοιμάζει το χώρο και θα μεταμορφώσει το μάθημά μαγειρικής σε μια ζεστή, χαρούμενη εμπειρία ζωής. Θα χρησιμοποιήσει τη βαθιά του γνώση στις παραδόσεις καθώς και τις τεχνικές της Avant Garde κουζίνας. Θα δημιουργήσει μαζί σας ένα γεύμα αντίστοιχο ενός εστιατορίου 5 αστέρων. Επικοινωνήστε μαζί μας λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας και όταν φτάσετε στο Ναύπλιο θα είμαστε έτοιμοι για εσάς.

 

Γευσιγνωσία κρασιού

Επισκεφθείτε ένα ξεχωριστό οινοποιείο που είναι πάντα ανοιχτό για εσάς. Θα σας ξεναγήσουμε στον κόσμο του κρασιού. Η ξενάγηση θα σας μείνει αξέχαστη και θα υπάρχουν όλες οι απαντήσεις στις ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν. Θα απολαύσετε το τοπίο, το κελάρι και θα γευτείτε τις πιο σημαντικές ποικιλίες που παράγονται δίπλα στην πόλη του Ναυπλίου.

 

Επισκεφθείτε τη Νεμέα

Εξερευνήστε τα οινοποιεία της Νεμέας. Η Νεμέα είναι μια από τις ελάχιστες περιοχές της Ελλάδας που παράγει μια ποικιλία κρασιού με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ), την ποικιλία Αγιωργίτικο. Το Αγιωργίτικο είναι μια από τις εκλεκτότερες και πιο πλούσιες ελληνικές ερυθρές ποικιλίες. Σημειώστε τις διαφορές και τα κοινά σημεία εξαιρετικής ποιότητας. Η Νεμέα μόλις 30' από το Ναύπλιο είναι η περιοχή που σας αφήνει άφωνους όχι μόνο λόγω της ομορφιάς αλλά επίσης της ιστορίας και της καθημερινότητας των οινοποιείων.

Επλέξτε μας στην επόμενη επίσκεψή σας στο Ναύπλιο